Vezetőség

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

Stréli Gábor

Friss diplomásként 1997-ben kezdtem a pályafutásomat az üzembehelyező, és beszabályozó csoportban a CLH Kft-nél. Az itt eltöltött 6 év során a szakmát testközelből, a terepen ismerhettem meg, majd a gyakorlati tapasztalataimat a mérnökirodán fejleszthettem tovább. A kezdeti évek után, elkerültem a Trane Hungária Kft-hez, ahol először a mérnöki ajánlatadó osztályon, majd a cégen belüli átszervezéseknek köszönhetően mérnök-üzletkötői pozícióban végeztem a munkámat. Ezen pozícióban az épületgépészeti szakma kereskedelmi területén dolgoztam, mint nagy berendezéseket értékesítő kolléga. 2007-től a Regale Kft munkatársainak táborát erősítettem 5 éven keresztül hasonló munkakörben más termékek értékesítésével, illetve a szakma neves épületgépész tervezőinek nyújtottam szakmai segítséget a hűtés, és légtechnikai berendezések projektekre történő betervezése során.

2012 januárjában kaptam felkérést hogy az Econix Kft csapatát erősítve a generál gépészeti kivitelezésben folytassam a pályafutásomat mint vállalkozási igazgató. Eddigi pályafutásom meghatározó 7 évét töltöttem el a cégnél. Ezen időszak alatt megismertem a gépészeti kivitelezést az ajánlatadástól a projektek sikeres átadásáig. Az itt eltöltött időszak alatt az Econix Kft meghatározó, szereplője lett az épületgépész társadalomnak.

2019 januárjában úgy döntöttem, hogy az általam 1998-ban alapított immár 21 éve a piacon működő, a megrendelőinknek mérnöki szolgáltatást nyújtó Stand 98 Kft-be fektetem az energiámat. Bán Zoltán barátommal, és kollégámmal karöltve kívánjuk elérni, hogy cégünk a velünk munkakapcsolatba kerülő partnerek által elismert szereplőjévé váljon a Magyar épületgépészeti piacnak.

A szabadidőm nagy részét a családommal töltöm lehetőség szerint a természetben. A sport, azon belül is a röplabda meghatározó szerepet tölt be a családunk életében.

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ

Bán Zoltán

Az épületgépész szakma nálunk családi hagyomány, tekintve, hogy édesapám víz-gáz, fűtésszerelő mester volt. Így már egészen kis gyermekként napi szinten találkoztam a szakma minden szépségével és nehézségével. Tanulmányaim befejezése után 1997-ben kezdtem pályámat először a családi vállalkozásban. Annak érdekében, hogy a szakmai tudásom ne csak elméleti, hanem gyakorlati szinten is megalapozott legyen tudatosan jártam végig a ranglétra minden fokát. Édesapám mellett a szerelői tudást tudtam elsajátítani, de ennél többre vágytam. Így hozta az élet, hogy 1 év után elhelyezkedtem a Stork Épszer Kft-nél mint ajánlatkészítő. További 2 évnek kellett eltelnie, mire megtörténhettek az első szárnypróbálgatásaim, mint projektvezető. Kezdetben kisebb irodaházak kivitelezésén dolgoztam.

Majd 2003 májusában ért a megtiszteltetés, hogy az akkori piac egyik meghatározó cégéhez, a Technocsek Kft-hez csatlakozhattam. Itt már ipari létesítmények, irodaházak, csarnoképületek, kórházak komplett épületgépészeti rendszereit valósítottuk meg, így komoly gyakorlati tudást szerezhettem létesítmény felelősként. Olyan szakmai kiválóság kezei alatt dolgozhattam, mint az egyik tulajdonos Egri István, akinek nevét és tudását mindenki ismerte és elismerte. Ezen évek alatt vezettem többek között a Győri Petz Aladár kórház megépítését, illetve az USA követség kivitelezését is.

2013 nem várt változást hozott mind a Technocsek Kft, mind a saját életemben, ekkor csatlakoztam az akkor ugyan forgalomban és szakmai ismertségben kisebb, ám fiatalos lendülettel feltörő Econix Kft csapatához. Kezdetben itt is projektvezetőként, majd 2016-tól mint termelési igazgató dolgoztam. Az igazgatói pozícióban eltöltött három év igen mozgalmas és kihívásokkal teli időszak volt, de büszkén állíthatom, hogy alkalmazotti létem csúcsát elérve sikerült a céget a magyarországi TOP3-ba, majd TOP2-be „kormányozni” mind forgalom, mind eredményesség tekintetében.

A 2019-es év a változások éve, amikor kollégámmal és barátommal Stréli Gáborral egységbe verődve megreformáltuk a Stand 98 Kft-t ezzel új korszakot nyitva, nem kisebb célokkal és álmokkal, mint stabil és elismert szereplőjévé válni a magyar épületgépész piacnak. És az álmok itt még nem érnek véget…